Over ons

Ik ben Guido Salden expert op het gebied van bestratingen en tegelwerken.

Als eigenaar van Salden Wessem help ik particulieren en ondernemingen om hun droom te verwezenlijken. Hierbij deel ik graag mijn kennis, inzicht en ervaring op het gebied van bestratingen en tegelwerken.

Na diverse jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt in de machinebouw en werktuigbouwkunde, bleef de drang naar zelfstandigheid en persoonlijkheid lonken.

 

Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met bestratingen en de aanleg hiervan, later specialiseerde ik mij ook in tegelwerk. Tijdens mijn loopbaan in de werktuigbouwkunde ben ik de passie voor bestrating en tegelwerk nooit verloren en had ik altijd de ambitie om als ondernemer aan de slag te gaan. Zo werd in 2009 mijn droom werkelijkheid en was Salden Wessem gerealiseerd.In  mijn werkzaamheden ben ik ben op zoek naar een persoonlijke relatie met een klant. Een relatie die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en openheid. Het geeft mij energie om u als klant te kunnen helpen met het bereiken van uw ultieme droom. Ik respecteer hierbij uw wensen en behoeften en probeer deze ten alle tijden de volle 100% te realiseren. Ik geniet van de momenten waarop ik uw enthousiasme als klant zie groeien tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Dat is mijn drijfveer, dat is waar ik blij van word.

Door de steeds groter wordende keuze aan bestratingsmaterialen, tegels en overige tuinartikelen, raak je als klant al snel het spoor bijster. Welke steensoort past het beste bij ons, gras of toch kunstgras, welke schutting, zou deze tegel wel mooi staan in onze badkamer? Allemaal vragen waarmee ik u als expert kan helpen. Als persoon ben ik iemand die oprecht, objectief en zonder belangen onafhankelijke met u meedenkt en daardoor tot een oprecht advies kom om uw droom te realiseren.

Want het realiseren en uitvoeren van uw droom is mijn toekomst!


WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

"Zeer professioneel en vakkundig"

Zeer professioneel en vakkundig werk, waarbij alle afspraken worden nagekomen. Denkt mee met onze ideeën en is zeer aan te bevelen!

Familie Bommezijn

"Fijne vakman en harde werker"

We zijn zeer tevreden over de oplevering en het eindresultaat van ons keramisch terras. Guido is een fijne vakman en een harde werker! We bevelen Salden Wessem bij iedereen aan.

Frans en Yvonne Pernot

"Top werk door een vakexpert"

Het tegelwerk en meubilair in onze badkamer is perfect gerenoveerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en de badkamer is weer als nieuw! Top werk door een uitstekende vakexpert.

Familie Hendrix