Werkwijze

Onze uitgangspunten:

 PERSOONLIJK        

Met slechts één aanspreekpunt.

 

  KWALITEIT

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

 

 GARANTIE

Altijd 2 jaar garantie voor extra zekerheid.

 

 ONTZORGEN

Wij nemen u al het regelwerk uit handen.


1. KENNISMAKING

Persoonlijk contact is het uitgangspunt om uw wensen te kunnen realiseren. In ons kennismakingsgesprek brengen we uw wensen en dromen in kaart. Deze worden uitgewerkt in een eventuele schets met bijbehorende offerte, zodat u als klant niet voor verassingen komt te staan. Indien wij tot een overeenstemming kunnen komen worden in overleg met u de werkzaamheden ingepland. Tijdens de gehele realisatie blijft Salden Wessem uw vertrouwde aanspreekpersoon.

2. oplevering

Wij leveren bestratingen en tegelwerken welke past bij uw wensen en budget. Goede kwaliteit hoeft niet perse duur te zijn. Hele lage prijzen zijn echter zelden een goed teken en kunnen een voorbode zijn van grote problemen. Bezuinig daarom op de juiste wijze! Wij werken alleen met professionele kwaliteitsproducten en trachten ten alle tijden naar 100 % perfectie.

3. nazorg

Met onze garantie van 2 jaar bieden wij u als klant éxtra zekerheid. U bent er daardoor van verzekert dat u met Salden Wessem de beste keuze maakt, voor nu en voor de toekomst.Wij werken samen met diverse partners, waaronder: